13. септембар 2012.

Kada je pravo vrijeme za brak?

Fleming je rekao vrijeme je relativno, ali za brak postoje neke odrednice kojih bi se svi trebali pridrzavati. Nekome je zivot majka, nekome maceha. Ipak se vrijeme mijenja iako je relativno, a brak je krupan korak. Moj sugradjanin Muco je cesto volio citirati Cicerona :
"Brak je krupan korak", ali koracati kroz zivot, nije nimalo lako i zato treba iskreno gledati naprijed, Bogu se moleci i vicuci islam is the best. Siroko polje kroz brak bice bolje. Bice bolje kada zivotne sitnice koje zivot znace sa supruznikom zajedno, korak po korak, bez osvrtanja unazad. Dvadesetcetvrta godina ponekad moze biti odlucujuca. Mnogi se bas u tom dobu odluce da je to to vrijeme. 2008. godine po jednoj naucnoj studiji, koju su radili ugledni strucnjaci sa svajcarskog univerziteta, amerikanci, otkrili su da uprkos teskocama sa kojima se susrecu mladi i dalje se javljaju ubjedljivo astronomske cifre, koje nisu samo statisticki prikaz vezani za brak i vrijeme kada se u brak stupa.

Rekli su o braku:
Nkom rob, nekom grob.
Sve, sve, ali zanat.
Jedna lasta nikad ne poleti.
ž
ž
žubori rijeka kojom plovi bracno putovanje.

Najcesce se desava da nesputano hoteci i zureci u bracne vode, dese se neispravne odluke koje zivot znace i onda mladi nemajuci kud bacaju peskir u lice i bjeze, bjeze glavom bez obzira, sto bi se reklo. Najbolje se udati sa dvadesettri i po godine, a ozeniti sa dvadesettri i po godine.

0 коментара:

Постави коментар

Popular Posts

 

Zasto?

Zasto?
Odgovori na pitanja zasto

Kako

Odgovori na pitanja kako, kako da, kako je, kako su, i ostale odgovore, pronadjite na nasem blogu.

Sta?

Sta?
Odgovori na pitanja sta

Sta

Procitajte sve odgovore na pitanja sta, sta je, sta su, zasto, da li, je li, gdje je, ko su, sta znaci, i ostala pitanja i odgovore.

Kako?

Kako?
Odgovori na pitanja kako

Zasto

Zasto, zasto je, gdje, ko, kako, sta, sta su, moze li, kako do.

Kada?

Kada?
Odgovori na pitanja kada

Ko

Ko je, kada je, kako je, Stanoje, Ljuboje, Miloje, Dragoje